Onze moderne, smaakvol ingerichte villa is volledig uitgerust en heeft alles om heerlijk te genieten van het Spaanse leven.

De vakantievilla is geschikt voor 6 personen, beschikt over 3 slaapkamers, 2 badkamers, een grote woonruimte met een zeer fris nieuw interieur. De moderne keuken, voorzien van alle gemakken zal samen met de heerlijke Spaanse lekkernijen zorgen dat elke maaltijd een groot feest zal worden. Ook heeft de gehele woning airco en is de villa uitgerust met vele extra's. Wilt u even afkoelen? Neem dan een verfrissende duik in het ruim privé zwembad, lees heerlijk ontspannend een boek op het terras met luifel of maak gebruik van een van de ligstoelen aan het zwembad. Vanaf het ruime dakterras heb je een uniek en mooi zicht op het zoutmeer van Torrevieja. Veilige parking voor je (huur)wagen is voorzien aan de voorkant van de ingang van de urbanisatie.

Rojales staat bekend om zijn goede uitgaansmogelijkheden en vele restaurants. Het strand van Guardamar ligt op slechts 5 minuten met de auto. Huur nu rechtstreeks van de eigenaar zonder tussenkomst van een derde partij en dit steeds aan de scherpste prijzen.

Ann en Manuel heten jullie alvast van harte welkom.